The Elements AIR

elair1

Op 11 en 12 juli, vieren wij Element Air op ons prachtige Fort Prins Frederik. Dit is het 4e Element in de reeks. Een diversiteit aan stands en activiteiten zullen de revue passeren. Wij nodigen iedereen uit om als deelnemer dit mooie Element vorm te geven, Samen met ons. Workshops, stands, lezing, healing, dans, massage en div. open podiumkunsten zijn van Harte welkom. We zien graag uw inschrijving tegemoet.

Wij nodigen u als bezoeker natuurlijk ook uit om te komen genieten van dit sfeervolle weekend op onze unieke locatie!

Entree is uiteraard weer vrij!

Ook voor een hapje, drankje en zelfs slaapgelegenheid bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunt u genieten van de activiteiten, een wandeling in de prachtige omgeving, kortom alle ingrediënten voor een compleet weekendje weg ideaal combineren.

Lucht… symbool van verbondenheid van ons allemaal met elkaar, lucht doordringt en verbindt alles. Het vluchtige Element. De levensadem… Dit element is wezenlijk voor ons bestaan, maar staat ook spiritueel voor communicatie en contact. Het is dan ook nauw verbonden met het hartchakra.

Samen met Vuur 1 is dit 1 van de mannelijke Elementen, het reikt naar boven. Alsof het de hemel wil raken. Het vluchtige Element.

Voor vragen, tips en ideeën kunt u contact opnemen met info@kchpromotie.eu

 

Programma Air!:

AIRZAPR

AIRZOPR

Creative-Incense…Wierookstand

Creative Incense foto

Zondag 12 juli…12:00u-18:00u

Een geur is een beleving. Heerlijk genieten van zuivere wierook met geuren die samengesteld zijn uit natuurlijke grondstoffen, zonder chemische producten.

http://www.creative-incense.nl


 

Hobbyrokerij Het Schippertje…Zalm roken

 

Zondag 12 juli 12:00u-18:00u Heerlijke gerookte makreel, zalm en paling… Door de ambachtelijke manier waarop gerookt wordt, respectvolle en duurzame omgang met natuur en milieu, wordt luchtvervuiling teruggedrongen. Met liefde klaargemaakt en dat proef je!

https://www.facebook.com/groups/847448885318238/

 


 

Edelstenen Webwinkel, De Verijking…

Zaterdag 11 juli 12:00u-18:00u

De kracht van de Edelstenen ondersteunt en verrijkt ons voelbaar en tastbaar in ons dagelijks bestaan. Edelstenen werken door op kosmisch niveau, een lijntje dat niet zichtbaar is, maar in de Air zeker sterk aanwezig heart-emoticon

https://www.facebook.com/deverrijking http://shop.praktijkdeverrijking.nl/


 

Show en Workshop Vuurspuwen

Zaterdag 11 en zondag 12 juli van 12:00u-18:00uvuurspuwen - Copy

Ook voor een workshop op zaterdagavond is er gelegenheid, u

dient zich dan wel van te voren aan te melden. De vlammen slaan er letterlijk uit tijdens deze workshop vuurspuwen.

Altijd al zelf willen ervaren hoe het is, of op een verantwoorde manier met vuur willen spelen. Dit is de kans!

Kosten 10 euro p.p.

Let op: Leeftijd vanaf 18 jaar! Onder begeleiding van ouders vanaf 16 jaar.


Imkerij en Educatie Ronald van Doesburg

Zondag 12 juli van 12:00u-18:00u

Ronald van Doesburg beheert zijn Imkerij met hart en ziel. Niet alleen zal er verse honing zijn, Hij zal tijdens Air ook een stuk informatie vertellen over het BIJenleven, ondersteund door borden en een Filmpje. Hiervoor kan hij ook materialen en BIJenkasten leveren.

Kinderen kunnen zelf kaarsjes maken. Kortom genoeg te beleven!

Kosten: Honing 4,50 euro

Kaarsjes maken voor kinderen 0,50 euro

Speciale aanbieding alleen tijdens Air op 12 juli: complete spaarkast incl Ramen voor 110 euro

logoimkerlogoimker2


De Omarming

Zaterdag 11 juli en zondag 12 juli van 12:00u-18:00u

Christian neomarmingemt je mee op een reis naar binnen, waar je contact maakt met je innerlijk kind, dit doet hij door middel van intuïtieve massage en handoplegging/healing. U maakt kennis met meditatie en wordt hierin persoonlijk begeleid. Van te voren krijgt u een duidelijke uitleg over de meditatie, tijdens de meditatie krijgt u handvaten voor de gevoelens en beelden die bij u opkomen.

Ook naderhand kunnen er eventueel gedachten en emoties loskomen, hierover zal u ook geinformeerd worden en handvaten voor krijgen…

Bijdrage 10,00 euro p.p. per sessie van 30 minuten


 

Andowi Encaustic Art, New Age/Kruiden

Zaterdag en zondag 11 en 12 juli van 12:00u-18:00u

Voor iedereen die zich interesseert in een natuurlijkere manier van leven, biedt Andowi veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld aromatherapie, dat werkt met geuren is een onderdeel van hun assortiment, en past dus prima bij het thema lucht…in- en uitademen van energiën hoort hier ook bij, loslaten van het oude en plaatsmaken voor het nieuwe heart

http://www.andowi.be/


 

Planetair BewustZijn, een reis door ruimte en Tijd (Erik van der Veen)

Zaterdag 11 en zondag 12 juli…15:00ulezingerik

Lezing: Wij zijn allemaal in deze tijd deelgenoot en dus medeverantwoordelijk voor ‘De Verandering’, er zijn grootse dingen aan het gebeuren. Wij zijn daar onderdeel van en hebben daar invloed op. In de rustiek van het mooie Fort Prins Frederik wordt u meegenomen op een bijzondere en verhelderende ontdekkingstocht. Uiteraard kunt u vervolgens nagenieten en debatteren onder het genot van een hapje of drankje in ons sfeervolle Restaurant The Lounge ‘t Fort.

Bijdrage: vrijwillige donatie