The elements Earth

The ELEMENTS: Earth

Banner Element Earth

Element Earth op 18 en 19 april

 

Het eerste element van de vijf.

Tijdens het weekend voorafgaand aan Earth-Day op 22 april zal op ons unieke en sfeervolle, met natuur omgeven Fort, een breed en afwisselend aanbod van activiteiten rondom het Thema Earth plaatsvinden. Ook vind je een leuk scala aan (natuur)producten en kunst in de diverse standjes.

Wij rekenen geen toegangsprijs om deze viering voor iedereen toegankelijk te laten zijn. Vieren doen we tenslotte Samen.

Moeder Aarde is onze voedingsbodem, wij koesteren haar, zij koestert en voedt ons. Uiteraard verdient zij ons respect en compassie.  We hopen u allemaal te mogen begroeten tijdens Earth, wees welkom en deel deze bijzondere ervaring!

Voetmassage Carmen 2

Earth1842015 Earth1942015

(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Binnenkort zal het programma van Earth bekend gemaakt worden…Natuurlijk willen we graag iedereen uitnodigen om dit Element met ons en de deelnemende workshops, massages, readings, stands en muzikale omlijsting te beleven. Het belooft een mooie energie te zijn, die nu al voelbaar is.

Dus wees welkom op ons mooie Fort en doe mee heart-emoticon

 We hebben nu de volgende deelnemers gepost als samenvatting van de mooie energie die aanwezig zal zijn:

 

* Boeddha’s Glimlach met een stand.

Logo-BoeddhasglimlachMooie voedende en eerlijke producten die ons helpen onszelf, elkaar en moeder Aarde te vieren https://www.facebook.com/#!/boeddhasglimlach?fref=ts

http://www.boeddhasglimlach.nl/

 

* Edelstenen webwinkel De Verrijking met een stand.

Logo Praktijk de VerrijkingDe kracht van de Edelstenen ondersteunt en verrijkt ons voelbaar en tastbaar in ons dagelijks bestaan.

https://www.facebook.com/deverrijking

http://shop.praktijkdeverrijking.nl/

 

* De Heeltuin met een stand.

Prachtige kruidenproducten en zelfzorgmiddelen op basis van kruidenoliën.

 

* Creative-Incense zal met een stand.

Heerlijke wierook Een geur is een beleving… Genieten van zuivere wierook… geuren die samengesteld zijn uit natuurlijke grondstoffen, zonder chemische producten. http://www.creative-incense.nl/

 

* Zuiver Zuivel stand met Thijs van Schip.

Produkten Zuiver ZuivelJe krijgt gelegenheid om kennis te maken, te ruiken en vooral te proeven van Biologische produkten, gekweekt met respect voor mens, dier en aarde.

https://www.facebook.com/#!/ZuiverZuivel?fref=ts

 

* Kids-Earth workshops door Herman Vree.

Op het terrein zullen verschillende afwisselende kinderworkshops worden aangeboden. Wat? Tja, dat houden we een verrassing. Nieuwsgierig geworden? Kom zeker kijken met je papa en mama

 

* Tarot.

Vanuit haar respectvolle en zeer liefdevolle basis neemt Petra Rooijackers u, in een sfeervolle setting 1 op 1 mee in de wereld van de Tarot.

 

* NATARAJ dansmeditatie (OSHO)

Nataraj meditatiedansmeditatie die je helemaal uit je zorgen en denkwereld haalt. Lekker met je voeten op de grond! De dans wordt geleidelijk aan steeds dieper en totaler. Gegeven door Stichting AUM

https://www.facebook.com/pages/AUM-MEDITATIE/210052949004914

 

* Crea en Bea met een Creatieve Workshop

Crea en Bea Earthgebaseerd op recycling en werken met natuurlijke materialen, maak zelf prachtige decoratie

https://www.facebook.com/pages/Crea-Bea/1480369775512478

 

* Basis Workshop Martial Arts/Boksen.

Facavac LogoDoor Facavac Ook Martial Arts, bewust omgaan met je energie, deze richten en de ander niet verwonden, jezelf of een ander kunnen verdedigen is een voedende activiteit. Negatieve energie af laten vloeien en ontladen, schept ruimte, lucht op en geeft ons weer een frissere kijk op wat er zoal op ons af komt. Maar ook respectvol omgaan met de ander is een belangrijk onderdeel van Martial Arts, een onderdeel dat bij velen veel minder bekend is en de Bewustwording daarvan past dan ook als een handschoen.

 

* Ontspannende-aardings-voetreflexmassages

door Carmen Walewijn Je voeten zijn de plek waar je je energie kunt laten afvloeien, en als herboren weer stevig met je wortels in de aarde kunt staan.

 

* Lezing Planetair BewustZijn…een reis door ruimte en tijd.

Erik van der Veen neemt u mee op een bijzondere en verhelderende ontdekkingstocht. Uiteraard kunt u vervolgens nagenieten en debatteren onder het genot van een hapje of drankje in ons sfeervolle Restaurant The Lounge ‘t Fort.

Banner Lezing Erik

 

Repaircafe

logoRCTijdens Earth vieren we de Officiële feestelijke opening van RepairCafe Ooltgensplaat op ons Fort Prins Frederik. Natuurlijk zijn media en wethouder van harte welkom om dit met ons te vieren.

Repareren van je oude spulletjes bespaart een hoop grondstoffen en CO-2 uitstoot en er hoeft geen onnodig afval verwerkt te worden. Om van bomenkap nog maar niet te spreken. Dit is een uitstekend voorbeeld van Duurzaamheid.

 Het RepairCafe zal elke 3e Zaterdag van de maand van 10 tot 14.30 uur op locatie Fort Prins Frederik, Havendijk 16 plaatsvinden Contact? repaircafeooltgensplaat@gmail.com www.repaircafe.nl

 

 

Ook voor de andere elementen kun je je nog aanmelden. Maar wees er snel bij.

Meer info te verkrijgen via info@kchpromotie.eu

 

En natuurlijk verwelkomen wij u graag als bezoeker tijdens onze prachtige vieringen van de Elementen!

Logo Creative-Incense

 https://www.facebook.com/events/311524719053675/?ref=73&source=1

www.fortprinsfrederik.nl