Another FEEL of Music!

TEKSTAFOMWS

Openingstijden:

Iedere dag vanaf 12.00 t/m 01.00

Vrijdag 28 Augustus:

Shagging Ponies

SHAGGINPONIESLOGOSHAGGINGPONIES SHAGGINGPONIES2

 

Speelt Rock ‘n Roll in haar puurste vorm, Shagging Ponies toont de wereld dat muziek entertainment is en niet iets zakelijks. Ze begonnen oorspronkelijk als coverband heel veel jaren geleden en maken naam voor zichzelf in de Glamrock Gemeenschap, Van origine een hairmetal band, zijn de Ponies ontwikkeld tot een ruigere pure versie van de legendarische rockbands die ontstonden tijdens de 1980’s.

Vandaag de dag zijn de Shagging Ponies niet alleen bekend om hun energieke live shows, maar ook voor hun creativiteit en humor die ze in hun eigen nummers laten horen. Druk bezig met het opnemen van hun debut album die naar verwachting uit zal komen in Januari 2016 zijn de Ponies altijd volledig opgeladen en op zoek naar een manier om jou te entertainen!

Deze jongens weigeren om zich in te houden en streven ernaar om in elk aspect van hun optreden uit te blinken op ieder vlak.

Bad Boys met een groot hart voor hun fans en altijd bereid om een praatje te maken over lange benen, tieten (groot of klein) en andere interesante onderwerpen.

Sex, Drugs and Rock ‘n Roll? Shagging Ponies zijn de nieuwe ambassadeuren

Website: http://www.spgr.nl/

Faceboek: https://www.facebook.com/sprdam?fref=ts

 


 

Hessa

logohessahessa9hessa1

Hessa is een Nederlandse rockband en maakt stevige, sexy en pakkende
rock. Het is een vier mans formatie met een vrouwelijke leadzangeres.

De podium presentatie is energiek, soms intiem, de muziek heeft ballen en de zelfgeschreven nummers klinken lekker in het gehoor. De ritme sectie dendert als een trein en het brute gitaargeluid en vocalen zorgen voor een pittig sausje.

De teksten zijn niet vrij van raadselachtige trekjes. Liefde, haat, pijn elke emotie passeert de revue.

Het resultaat is dan ook bijzonder te noemen en vooral live de moeite
waard!!!!

Www.hessa.nl
https://www.facebook.com/Hessa010?fref=ts

 


 

Hollow Familiar

logohollowfamiliarhollowfamiliar4hollowfamiliar

Hollow Familiar is de nieuwe Stoner/Doommetal Band die bestaat uit Bryan Noteboom, Dennis van de Bunder, Jeroen Hillebrand & Eugéne Blommaert. Ontstaan in de winter van 2013 begonnen ze met oefenen in Maart 2014. Hun Muziek omvat heftige riffs met opliftende breakdowns en verpletterende solos. Het geluid wat ze produceren zal als een bulldozer over je heen donderen en je meetrekken in de emoties van de teksten.

Met een gecombineerde stage ervaring van ruim 5 jaar weet deze band hoe ze een performance neer moeten zetten. Waarbij ze niet alleen zichzelf laten meevoeren in de muziek die ze ten gehore brengen maar ook het publiek meenemen in deze beleving van geluid, improvisaties en emoties. Dus bereid je voor als je deze band live komt zien en geniet van deze unieke ervaring.

 


 

Harbour of Souls

harbourofsoulslogoharbourofsouls2harbourofsouls

Harbour of Souls is in 2010 begonnen als studio-project van gitarist Jesper en drummer/zanger Martin, twee muzikanten die op dat moment zonder band zaten en besloten in Martin’s thuisstudiootje wat zelfgeschreven nummers op te nemen, eigenlijk meer voor de gein dan om er serieus iets mee te doen.

Toen de reacties op die nummers wel erg positief waren besloten ze in 2012 toch een heuse band te formeren. Jesper’s basspelende broer Robbert werd er bijgehaald, evenals drummende vriend Rick zodat Martin zich geheel op de zang kon concentreren. Omdat sommige nummers duidelijk om een tweede gitarist vroegen nam Rick zijn oude bandmaat Daniel mee. Nu was de band compleet.

Het eerste optreden was in 2013 in ‘t Beest te Goes als voorprogramma van Peter Pan Speedrock en de reacties waren lovend. Er volgden al snel meer optredens waarbij ook Belgie en Brabant werden aangedaan.

Eind 2014 nam de band noodgedwongen een kleine pauze toen drummer Rick de band niet meer met zijn werk kon combineren. Met pijn in het hart nam de band afscheid maar inmiddels is de band met kersverse slagwerker Lars er weer helemaal klaar voor. De volgende plannen zijn veel optreden en het opnemen van een plaatje.

https://www.facebook.com/HarbourOfSouls?fref=ts


 

The Unknown Children

unknownchildrenlogounknownchildren2unknownchildren3

The Unknown Children is een vrij nieuw punk kwartet uit Goes. In de muziek stoppen zij hun frustraties met de maatschappij, hier en daar wat onzin onderwerpen en de broederschap met hun vrienden.

De muziek heeft voornamelijk de energie van punk rock maar knipoogt naar Grunge en Hard-Rock.

https://theunknownchildren.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/pages/The-Unknown-Children/820670608024709?fref=ts


 

One Eyed Wizard

ONEEYEDWIZARDLOGOONEEYEDWIZARDFOTOBANDONEEYEDWIZARD2

Vier mannen met een totaal verschillende achtergrond en toch één bestemming:hardrock. Met de nadruk op hard, hoewel er stiekemook andere stijlen opduiken in de muziek van One Eyed Wizard. Een Rotterdamse band in hart en nieren maar denk bij Rotterdams aan de stevige Willemsbrug, niet aan hipsters in deMarkthal. Na een half jaartje warmdraaien verovert One Eyed Wizard nu een snel groeiend publiek. Gitaar, bas, drums, zang en verder geen gedoe. Uitsluitend eigen nummers, twee poten op de grond. Met nummers als Train, The Light, Balder,Home. EnJesus, waarin de Heiland weigert Crooswijk te bezoeken.One Eyed Wizard was onder andere hèt succes van het Doe het zelffestival in de Graauwe Hengst in Schiedam. Regelmatig te zien in zalen en zaaltjes in heel het land.

Oordoppen mee want het gaat hàrd!

One Eyed Wizard op Facebook: https://www.facebook.com/pages/One-Eyed-Wizard/381416625345219?fref=ts


 

Kabuki

kabukilogo1kabukikabuki1

KABUKI is een band met een herkenbare sound! ‘In your face’ rockriffs en krachtige vocals, vergezeld door zware baslijnen en opzwepend drumwerk. Denk aan Kiss, AC/DC en Alice Cooper.

Opgericht in 2008 als driemanscollectief met een rock missie: rock and roll terugbrengen naar de roots uit de jaren ’70 en ’80. In 2014, uitgebreid naar een viermansformatie, is de drive nog groter en staan ze te springen om het podium te bestormen.

KABUKI laat u op een verfrissende manier genieten van het authentieke geluid en speelt opwindende, zelfgeschreven, no-nonsence, rocksongs die blijven hangen als de smaak van een goeie whisky!

KABUKI heeft zijn debuut cd uitgebracht in 2011 en opnames van de opvolger staan gepland in 2014.

De maskers zijn afgeworpen, wat blijft is de energie en Rock and Roll drive!

Let’s face it: KABUKI ROCKS!

https://www.facebook.com/kabukirocks/timeline


Zaterdag 29 Augustus:

Rob Orlemans &Half Past Midnight

roborlemanspfORLEMANS3ERNSTVANEE

De Nederlandse blues-rock formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van het blues en rock genre. Het power trio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia o.a.in de Usa waar ook al twee albums zijn opgenomen. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van zowel de Nederlandse als buitenlandse media maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter.

Rob Orlemans is zonder meer het “gezicht” van de band. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij een van de beste blues-rock gitaristen genoemd. Zijn ietwat doorleefd stemgeluid en enerverend gitaarwerk is ieder optreden weer een ware happening.

De line up van de band bestaat uit Piet Tromp op Bas, Ernst van Ee op Drums (Helloise, Highway Chile,Vengeance,Lana Lane) en Rob Orlemans op gitaar en zang.

Met deze stevige ritmesectie creëert Orlemans een band die vanaf de eerste minuut vol energie uit de startblokken schiet en garant staat voor  een spetterende performance.

Het laatst verschenen album “Highway Of Love” bevat aanstekelijke goed doordachte songs met veel rock en blues invloeden en krijgt internationaal fantastische recencies en is inmiddels buiten Europa ook in USA en Japan uitgebracht

Momenteel werkt Rob Orlemans ook samen met Michael Katon en was bij de laatste tour (Knock Out Boogie Tour)oa ook te zien op de mainstage van Ribs en Blues

Bandsite:       www.halfpastmidnight.nl en/of www.roborlemans.com


Ron “El Kroppo”  Krop Blues Band

RONKROPSOLORONKROPPOBLUESBAND

In 1997 ontmoet gitarist Eelco Gelling zanger/gitarist Ron ‘El Kroppo’ Krop weer eens (bij een sessie met Jan Akkerman en Adje van den Berg). Gezamenlijk wordt besloten een nieuwe band op te zetten, waarvoor Ron de ritmesectie levert, alsmede de manager: de Eelco Gelling Band. De band gaat optreden en al snel wordt er ook opgenomen. Twee songs komen terecht op de in eigen beheer opgenomen Ron Krop-cd ‘Out Of Time’ (1999) en een op de compilatie-cd tegen zinloos geweld ‘Waarom?’ (1999).

De Band dwingt door de optredens in de daarop volgende jaren steeds meer respect af en dat blijkt ook uit recensies. Journalisten/schrijvers als Robert Haagsma en Jeroen Valk bleken in interviews echt geïnteresseerd in de  band. Dit mondt midden 2004 uit in een platencontract bij Munich Records. Eind februari 2005 is ‘On The Road’, geïnspireerd door Jack Kerouac’s boek, klaar en gaat de Eelco Gelling Band ter promotie touren.

Door het vele spelen door de jaren heen begint het publiek gewend te raken aan de bijzondere aanpak van de band die kiest voor een avontuurlijke weg; een mix van geinproviseerde blues en roots muziek waarbij geen optreden hetzelfde is.

Hot Steamed Meatballs van Kroppo’s Blues Band is een logisch gevolg op het album On The Road. Op het album spelen dezelfde muzikanten en drie gasten: Kaz Lux, Izak Boom en Stephan Weeda. Se muzikale richting van de band word steeds breder, noem het een rootsband met bluesinvloeden. Bovenal is de karakteristieke stem van Ron Krop lom aanwezig.

 


 

Edjahcation

edjacationlogoedjacationedjacation2

De band bestaat uit: Martin – zang & keyboard, Ylaise – zang, Michel – zang & percussion, Michel – bas, Eric – gitaar and John – drums.

Reggae music is wat ons heeft samengebracht.

EDJAHCATION heeft een eigen repertoire waaronder o.a. de nummers: ‘Rumours’, ‘Conscious Man’, ‘Reggae en nog veel meer

Wij brengen je muziek om op te dansen, feesten en je vrij te voelen, maar ook met een serieuze boodschap.

Dus als je graag wilt leren dan is EDJAHCATION iets voor jou!

http://www.edjahcation.com/
https://www.facebook.com/edjahcation.reggae/timeline

 

 


 

The Legendary Hit Collectors

LHC1LHCLHC2

Huidig project: Crosby, Stills, Nash and Young
A new day, a new way and new eyes to see the dawn

Hoewel het op het eerste gezicht misschien zo lijkt, hebben we hier niet te maken met de band Savonds Als Het Donker Wordt (SAHDW).

Lang voordat de akoestische formatie SAHDW werd opgericht, speelden Jan, Harry, Leo en Pieter samen in de rock-coverband The Legendary Hit Collectors.

Speciaal voor het Gorcumse Hippiefestival is n 2013 besloten om The Legendary Hit Collectors opnieuw bij elkaar te brengen om een korte set te spelen met nummers van Crosby, Stills, Nash and Young.

In de oorspronkelijke bezetting van TLHC werd altijd al veel aandacht besteed aan meerstemmige zang, maar wonderlijk genoeg had geen van de vier muzikanten ervaring met het spelen of zingen van nummers van CSN&Y.

Iedereen die een beetje bekend is met het repertoire van het, ooit als superformatie aangekondigde, Amerikaanse kwartet, dat bestaat uit voormalige leden van The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies, weet dat dit ook niet het soort muziek is dat je “er snel even bij doet”.
Er is al met al dus nog heel wat repetitietijd gaan zitten in het instuderen van een inmiddels volledige set.

Of het dat waard was?
Uiteraard. Al was het maar omdat het sowieso fantastisch is om weer in de vertrouwde samenstelling muziek te maken.

http://www.thelegendary.nl/
https://www.facebook.com/pages/The-Legendary-Hit-Collectors/721938644591321?sk=timeline


 

Tin Pan Alley

TPALOGOTPA2TPA3

De Brabantse formatie Tin Pan Alley – opgericht in juni 2014 – heeft deze naam aangenomen vanwege zijn toepasselijkheid. De band is direct ontstaan uit Miss June, Bluescape en Sally’s Gang. De band speelt blues & zo, want de ‘broers en zussen van de blues’ bezorgen je net zo veel kippenvel als de blues zelf! De zes muzikanten laten zich inspireren door grootheden van vroeger en nu: Etta James, Janis Joplin, Tina Turner, Bonnie Raitt, Joss Stone, Beth Hart, Carolyn Wonderland, Willie Dixon, BB King, Eric Clapton, The Doors, Stevie Ray Vaughan, Charlie Musselwhite, Joe Bonamassa… noem maar op.

De bezetting vormt een mix van verschillende generaties, met als uitschieter sologitarist Wouter, een jonge gast met een enorme passie voor de blues. Freek (drums) is van alle markten thuis en bluesharpist Toon speelt voor het eerst in een band! Verder hebben ze met de opvallende zangeres Monique en de bassist Pieter, in de loop der jaren een ongelofelijk breed repertoire opgebouwd. De grootste ambitie van deze band, onder leiding van slaggitarist Hans, is de prettige tegenstrijdigheid: blues spelen voor de lol!

 


Silver Pocket Full

silverpocketfulllogosilverpocketfull1silverpocketfull

In Augustus 2014 besloten Gitaristen Erwin Mossel en Edwin Dortland zich aan te sluiten bij Basist Freerk van Oudheusden en Drummer Fred Langhorst en zo ontstond de band Silver Pockets Full.

Na jarenlang verschillende optreden te hebben gedaan in verschillende formaties besloot het viettal die ervaring en inspiratie om te zetten in eigen nummers.

Wat begon als akoestische concepten ledde al snel tot volledige werken en prachtige muziek. Toen in April 2015 keyboard speler Erik van der Vlis zich bij de band voegde was de band compleet.

Aanstekelijke nummers met full vocal harmonies was hun insteek. Beinvloed door bands als The Jayhawks, Black Crowes, Turin Brakes, Allman Brothers, Grateful Dead, Bruce Springsteen en CSNY brengt Silver Pockets Full deze jaren zeventig muziek terug naar muziek van NU!

Ze combineren hierbij nieuwe richtingen in Americana, Rock en Soul en brengen een fris en uniek geluid die je niet mag missen!

http://silverpocketsfull.nl/
https://www.facebook.com/silverpocketsfull?fref=ts


 

Fill In The Blanks

FILLINTHEBLANKSLOGOfillintheblanks1FILLINTHEBLANKSFPF

Fill in the Blanks is een achtkoppige band met achtergronden in Hiphop, Rock, Funk, Jazz en Soul. Zij maken Nederlandstalige, poppy muziek met een flinke scheut funky beats en een rockrandje.

Hiervan gaat zelfs de meest verstokte hokjesgeest spontaan van buiten de lijnen dansen. Hun eerste EP ‘Maak je….’ is sinds januari uit en te beluisteren via Spotify, Soundcloud en Deezer.

Ze staan te trappelen om hun muziek live te laten horen op een podium bij jou in de buurt!

Dansen jullie met ze mee!

http://www.fitb.nl/index-desktop.html#
https://www.facebook.com/fillintheblanks033/timeline


Crazy Mama

grazymammaloggrazymamma1grazzymamma3

Enkele jaren geleden besloten bassist Jaap van Duijn en gitarist James Hielckert een band te starten om hun liefde en passie voor muziek uit te dragen
.
De ruime ervaring en de brede smaak van de bandleden staat garant voor een energieke mix van krachtige en dansbare klanken.

Na een korte break start Crazy Mama in 2014 met een nieuwe samenstelling en zijn ze terug van weggeweest. Nu nog puurder en rauwer dan ooit. Funk, Jazz, Blues, Soul en Rock… alles komt samen in de geheel ‘eigenwijze’ sound van Crazy Mama. De leden van de band laten zich leiden door de muziek en emotie en brengen dit gevoel ook over aan het publiek.
De vijf ervaren muzikanten van Crazy Mama delen allen dezelfde filosofie:Naar muziek moet je niet alleen luisteren… Je moet het ook voelen!

https://www.facebook.com/pages/CRAZY-MAMA-PAGE/1387287328252464?fref=ts

CRAZY MAMA BESTAAT UIT:
Metha Passa
Leadzangeres
James Hielckert
Gitarist
Jaap Van Duijn
Bassist
Nawien Oedit Doebé
Drummer
Marko van der Beek
Toetsenist


Amado

Amadologoamado2amadobw

Amado is een sing en songwriter.

In 2012 is hij afgestudeerd aan de Herman Brood Academy in Zang. De afgelopen vier jaar heeft hij in vier verschillende bands gezeten waarmee hij te zien en te horen was in Nederland en Belgie.

Sinds vorig jaar is hij verder gegaan als sing en songwriter dit restulteerde in een eigen geschreven en gecomponeerde album Falling from the Sky. Zijn muziek wordt nog weleens vergeleken met Ellliott Smith en Nick Drake.

Met zijn act Falling from the Sky is hij deze zomer al verschillende malen in amsterdam te zien geweest en vele andere festivals door het land.

https://www.facebook.com/pages/AmadoMusic/756791337749767?sk=photos_stream

 


Jim Marsdon

JIMMARSDONJIMMARSDON1JIMMARSDON4

Jim is een ervaren sing & songwriter die met zijn optredens altijd the FEEL weet te vinden.

 


 

Zondag 30 Augustus:

Ron “El Kroppo” Krop & Friends


 

Back in Town

backintownlogobackintown1backintown2

Back In Town is een 3-mans bluesrock formatie. De band speelt voornamelijk eigen nummers in de stijl van Johnny Winter, Buddy Guy en Jimi Hendrix. Maar de band schuwt het spelen van eigen versies van bekende nummers van voornoemde grootheden ook zeker niet.

Bijzonder aan Back In Town is de chemie die er is tussen de drie muzikanten. Ondanks het feit dat gitarist Marco van Zwieten tien jaar jonger en drummer Willem Lavooij 10 jaar ouder dan bassist Arjen Rijsdijk zijn, klinkt de band zo hecht als een drie mans band maar kan zijn. Veel dynamiek in de nummers die elke keer weer opnieuw ontstaan op het podium. Geen optreden is het zelfde.

De band bestaat in deze 3-mans bezetting sinds 2008 en heeft inmiddels twee cd’s uitgebracht. In december 2009 de cd ‘Live at Get Rhythm’ en onlangs in oktober 2011 de studio plaat ‘Dutch Delta Blues’.

Het gevoel dat de band in hun muziek legt is – samen met het virtuoze gitaarspel van Marco – het belangrijkste kenmerk van Back In Town. De doorgewinterde muzikanten zetten hun technische vaardigheden in ten behoeve van het collectief. Dit is een band die je moet horen en voelen.

http://www.backintownbluesband.nl/home


Sinner’s Prayers

sinnersprayerslogosinnersprayers3sinnersprayers4

Sinner’s Prayer is een Wageningse band die in februari 2011 is ontstaan uit enkele bandleden uit de Edese bluesband “Bluesdrivers” en de Wageningse bluesband  “Phase II”. Na de eerste try-out in november 2011 werd de band gevraagd voor de Blues Kroegentocht in Wageningen, een jaar later nog eens.
Begin 2013 heeft de band mee gedaan aan de BBBlues Challenge 2013, contest voor bluesbands uit de regio midden Nederland, na de voorrondes en de finale in Poppodium Escape in Veenendaal werd de band werd de band uitgeroepen tot winnaar
Ook heeft de band in het voorprogramma  van El Kroppo en Julian Sas gestaan. Het repertoire van de band bestaat uit blues nummers  uit de eind jaren zestig en begin jaren zeventig. Afgelopen 2 jaar heeft de band ook op het Wageningse Woetstok festival gestaan met groot succes met het vertolken van Canned Heat (2014) en The Bintangs (2015)

 

Bezetting:

  • Arie van Dijk: zang & leadguitar
  • Bertus Blankestijn: zang & rhythmguitar
  • Han Brookman: zang & drums
  • William Schuhmacher: bassguitar
  • Ian Cunningham: keyboards
  • René Blankestijn : bluesharp  (gastspeler)

 


 

Wilson Road

wilsonroadlogowilsonroad1wilsonroad5

5 Boys Playing The Blues Out Loud!

Wilson Road is opgericht in november 2013 door Jiri Benda, René Blankestijn en Eric Blankestijn. Mees Pfeiffer en Stanley Wessels zijn er niet veel later bijgekomen. Wilson Road is een band die wel eens wat meer bluesy muziek wil brengen naar de jongere generatie. Van ouderwetse deltablues tot en met funky, dansbare nummertjes en van groovy stuff tot gevoelige ballads.

http://wilsonroadblues.com/


 

Mutt Dog County

muttdogcountylogo1muttdogcounty1MuttdogCounty

Scheurende guitarriffs; geile solo’s en solid rhythms.

De vijf heren van Mutt Dog County ademen Rock ‘n Roll en weten het over te brengen. In hun muziek zijn invloeden van Guns ‘n Roses en Whitesnake terug te horen, met een ondertoon diepgeworteld in de blues.

De hondjes spelen hard, snel en vals en laten niemand ongeroerd.

Rock ‘n Roll All Out !

muttdogcounty.com/index.html
https://www.facebook.com/MuttDogCounty?fref=ts


 

Kinda Broke

kindabrokelogokindabrokekindabroke2

Is een hardrock punk band afkomstig uit regio Goerree Overflakke en Rotterdam, bestaande uit 4 leden:

Remco Grinwis – Gitaar/Zang

Tristan van Leth – Drum

Kim Bernds – Gitaar/Zang

Didrik Dirk Jansen – Bas

Kinda Broke is gestart in 2014, nadat de vorige band uit elkaar viel. 3 van destijds huidige leden zijn daarna verder gegaan onder deze nieuwe naam. Nadat Jeroen Heemskerk (bassist) door persoonlijke redenen ons moest verlaten, is Didrik Dirk Jansen ons met zijn bas-skills komen versterken. En staan we weer helemaal klaar voor aankomende gigs.

Hoe we op de naam zijn gekomen? Dat is eigenlijk best simpel, gezien deze gebaseerd is op onze financiele situaties wink emoticon.

http://kindabroke.webs.com/
https://www.facebook.com/KindaBroke?fref=ts


De Lawaaidoos

lawaaidooslogolawaaidoos2LAWAAIDOOS1

In 2010 is LAWAAIDOOS begonnen als een solo singer-songwritersproject van Ivan Schaap.

Al snel werd duidelijk dat de ‘catchy rock tunes’ die Ivan schreef, meer verdienden.

In 2014 heeft dat geresulteerd tot de samenwerking met drummer en mede tekstschrijver, Waylon Francis.

Toen die twee ‘aan het schrijven gingen’ was
‘De Band LAWAAIDOOS’ snel geboren.

De twee gitaristen en medesongwriters Andre Weel en
Ricardo de Wilde vulde dit duo perfect aan tot het groovy viertal dat LAWAAIDOOS nu is en voor staat.

Recht voor zijn raap Nederlandstalige rock met een verhaal….
Strakke vette rock, funky dansbare grooves en pakkende melodieën ondersteund door sferische samples, met herkenbare teksten die ‘ergens over gaan. Zo omschrijf je Lawaaidoos misschien het best.

Hun jaren lange ervaring, op podia in binnen en buitenland, staan garant voor gedreven en energieke songs die voornamelijk uit eigen bron afkomstig zijn.

Een live-set van Lawaaidoos is dan ook geen ‘gewoon concert’, het is een beleving waarin ‘de groove’ voorop staat en je, aan het eind van het optreden absoluut, samen met ons hebt gezongen en gedanst.

http://lawaaidoosutrecht.wix.com/lawaaidoos


 

Phoenix Lights

phoenixlights3phoenixlights2phoenixlights1

Phoenix Lights is als een art rock duo (Sandra ‘Spaceflower’ Zovko & Laurens Voois) begonnen in Den Haag in September 2013.

Een jaar later brengen ze zelfstandig hun demo uit. In 2014 stonden ze op verschillende grote en kleine podia, en traden ze op bij verscheidene huiskamerconcerten. Het jaar sloten ze af met een optreden
bij State X New Forms festival in Paard van Troje. Begin 2015 sluit drummer Richie Struck zich aan bij de duo.

De muziek van Phoenix Lights kan het beste beschreven worden als progressive rock met psychedelische elementen. Elke compositie is een verhaal aan zich, en toch verbonden met de volgende, via een onzichtbare rode draad

www.phoenixlights.nl

https://www.facebook.com/PhoenixLightsBand?fref=ts


 

Safety Brake

safetybrakelogosafetybrake1safetybrake

Safety Brake is een band die is opgericht in 1969 en de muziek van toen nog steeds ten gehore brengt. Het repertoire bestaat compleet uit covers van de sixties en seventies.

Arjan Hage, Cock de Groot en Jan ‘t Mannetje zijn de drie leden uit de originele bezetting zoals die in 1969 is ontstaan, later aangevuld met Hans Koernap op de toetsen en sinds 2012 is de huidige bezetting aangevuld met Albert Jan Piepenbroek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *