Be Summer of Love

Banner BSOL

In 2012 in navolging van de eerste HUMAN BE-IN op 14 januari 1967 in Golden Gate Parc San Francisco die destijds het begin aankondigde van de Summer Of LOVE in datzelfde jaar, besloten wij om op de prachtige locatie van Fort Prins Frederik onze eigen invulling te geven aan de Summer Of LOVE.

In de vroege ochtend van 25 Juli (De Dag Buiten de Tijd) begon de Summer Of LOVE met het begroeten van de opgaande Zon.

 

In 2013 besloten we om de naam te veranderen naar BE Summer Of LOVE waarbij het begrip Summer Of LOVE een diepere betekenis kreeg en de nadruk meer werd gelegd om het gevoel wat tijdens deze bijeenkomsten ontstaat door jezelf te zijn. Daarnaast waren er allerlei workshops en andere activiteiten te beleven gedurende dit weekend.

 

In 2014 werd de BE Summer Of Love gecombineerd met het Element Water.

Het Element Water werd gehouden als een van de 5 weekenden waarbij er allerlei activiteiten te doen waren die in het teken stonden van de vijf Elementen. (Earth, Water, Fire, Air en Spirit)

 

Dit jaar gaan we tijdens de BE Summer Of LOVE terug naar de “Roots” een bijeenkomst van mensen die vanuit een diepgeworteld gevoel van Liefde samenkomen om te laten zien dat het ook anders kan en deze FEEL met elkaar gaan beleven.

 

Net als bij de eerste HUMAN BE-IN in 1967, de Summer Of Love 1967 en de massale opkomst tijdens Woodstock in 1969 waarbij deze FEEL voor het eerst zo massaal werd ervaren begint onze zoektocht naar the FEEL tijdens de BE Summer of LOVE op 25 & 26 Juli, gevolgt door The FEEL of Woodstock op 28, 29 & 30 Augustus.

 

Waarbij wij beeldend kunstenaars en muzikanten van NU de gelegenheid geven om te kunnen laten zien en horen wat zij beleven bij de gedachte aan Woodstock 1969.

 

Is het de ommekeer? De zoektocht naar Vrede? Gewoon respectvol en liefdevol met elkaar omgaan? De muzikanten en andere kunstenaars van toen, toonden het op hun manier en dat heeft geleid tot vele mooie liedjes en prachtige kunstwerken.

Banner BSOL

Je kunt je voor zowel de BE Summer of LOVE als The FEEL of Woodstock aanmelden via info@kchpromotie.eu Meer info is te vinden via www.fortprinsfrederik.nl

Download hier uw: Inschrijfformulier standhouder

Volg deze activiteit ook op  www.facebook.com