Dag Buiten de Tijd

Dag Buiten de Tijd

De Dag buiten de Tijd is er altijd, of je het nu viert of niet. 24 juli is de laatste dag van het Maya-jaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar.

DBTDBT3DBT

25 juli is dus de dag tussen de jaren in, de ‘Dag Buiten De Tijd’. Op deze dag wordt het oude losgelaten, de intentie voor een volgende jaar gezet, en met jong en oud het leven gevierd.

In de Maya kalender heeft elke dag zijn eigen energie en kleur. Deze Dag buiten de Tijd is het de energie van de Rode Solaire Hemelwandelaar.

Woorden die bij de Hemelwandelaar horen zijn:

Verkennen van de buitenwereld

Waakzaamheid, Onderzoeken, Ruimte

Hemelwandelaar gaat over de moed om over de grenzen te reiken van het bekende en het veilige, en de wereld daarbuiten te onderzoeken. 26 juli begint het Tovenaar jaar. En niet zo maar één: het Planetaire Tovenaar jaar, een jaar waarin jouw magie zich gaat manifesteren op aarde. Op deze Dag buiten de Tijd mag je je hiervoor gaan openstellen.

De energie van de Hemelwandelaar stelt je in staat om het kanaal te worden om boodschappen te ontvangen. Deze dag is een Galaktisch Activerings Portaal dus de kracht van dit kanaal is erg sterk. Het contact met andere dimensies is dichtbij.

Het afgelopen Solaire Maan Jaar heb je je lichaam en geest schoongemaakt om je klaar te maken om de boodschappen te ontvangen; word nu de ontvanger van kosmisch bewustzijn!

Bekrachtig jezelf om door tijd en ruimte te reizen. Trek de wereld in en onderzoek het grote onbekende… ver weg of misschien wel de onbekende bij je om de hoek.

DBT8DBT9DBT10DBT5

TIP; de dag leent zich goed voor meditaties, wandelingen en ceremonies.

Doe eens iets wat je eigenlijk spannend vindt. Verlaat je comfort zone!

De kleur van de dag is ROOD. Kleed je in het rood, versier je plek met rode bloemen. Drink rood sap, eet aardbeien, kersen en zoete bietjes.

Laat rood nu ook de kleur zijn van de liefde….