Showcase 13 juni

#The_FEEL_of_WOODSTOCK

4esc

De voorbereidingen voor : #The_FEEL_of_WOODSTOCK zijn in volle gang en het worden weer drie fantastische dagen!

 Kun je ook niet wachten tot het eindelijk zo ver is ?

 Dan ben je van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens de showcase avonden.

 De derde showcase avond vindt plaats op Vrijdag 29 Mei 2015 en begint om

20.00 op de prachtige locatie Fort Prins Frederik, Havendijk 16 in Ooltgensplaat.

 Op deze avonden krijgen de verschillende artiesten de gelegenheid om zich zelf te presenteren en worden de definitieve selecties gemaakt van bands die tijdens het festival zullen optreden.

 Jij krijgt van ons als bezoeker de unieke kans om hierbij aanwezig te zijn en d.m.v. jouw enthousiaste reactie mede te bepalen wie je uiteindelijk gaat zien en horen tijdens The Feel of Woodstock 2015!

 Kijk snel voor meer informatie www.fortprinsfrederik.nl en Mis het Niet!

Line-up:

Harbour of Souls

harbourofsoulslogo

Harbour of Souls is in 2010 begonnen als studio-project van gitarist Jesper en drummer/zanger Martin, twee muzikanten die op dat moment zonder band zaten en besloten in Martin’s thuisstudiootje wat zelfgeschreven nummers op te nemen, eigenlijk meer voor de gein dan om er serieus iets mee te doen.

harbourofsoulsToen de reacties op die nummers wel erg positief waren besloten ze in

2012 toch een heuse band te formeren. Jesper’s basspelende broer Robbert werd er bijgehaald, evenals drummende vriend Rick zodat Martin zich geheel op de zang kon concentreren. Omdat sommige nummers duidelijk om een tweede gitarist vroegen nam Rick zijn oude bandmaat Daniel mee. Nu was de band compleet.

Het eerste optreden was in 2013 in ‘t Beest te Goes als voorprogramma van Peter Pan Speedrock en de reacties waren lovend. Er volgden al snel meer optredens waarbij ook Belgie en Brabant werden aangedaan.harbourofsouls2

Eind 2014 nam de band noodgedwongen een kleine pauze toen drummer Rick de band niet meer met zijn werk kon combineren. Met pijn in het hart nam de band afscheid maar inmiddels is de band met kersverse slagwerker Lars er weer helemaal klaar voor. De volgende plannen zijn veel optreden en het opnemen van een plaatje.

https://www.facebook.com/HarbourOfSouls?fref=ts

EdJAHcationedjacationlogo

 

edjacation2De band bestaat uit: Martin – zang & keyboard, Ylaise – zang, Michel – zang & percussion, Michel – bas, Eric – gitaar and John – drums.

Reggae music is wat ons heeft samengebracht.

EDJAHCATION heeft een eigen repertoire waaronder o.a. de nummers:

‘Rumours’, ‘Conscious Man’, ‘Reggae en nog veel meer

edjacation5Wij brengen je muziek om op te dansen, feesten en je vrij te voelen, maar ook met een serieuze boodschap.

Dus als je graag wilt leren dan is EDJAHCATION iets voor jou!

http://www.edjahcation.com/

12:041204logo


 

In april 2012, was de huidige bezetting een feit. Myscu (vocalist), Stephano (bas), Eddo (drums) en Mark (gitaar). Vier muzikanten bij wie muziek maken in het bloed zit…

Knowledge will increase in the last days.

12041Deze zin is een samenvatting van Daniël 12:04. Ondanks dat de muziek geen religieuze aard had, sprak het onderwerp aan en het diepgaande karakter achter deze zin paste goed bij de diepgaande teksten van de band. De naam ‘twelve o four’ lag lekker in het gehoor en de keuze was unaniem, 12:04 was de nieuwe bandnaam.

“…Een ‘groovend’ eigen repertoire met een goede en leuke dynamiek, anno 2014! …”

12:04 zet een strakke show neer, met veel energieke, maar ook rustige momenten.

120412:04 brengt met een crossover van Rock, Funk, Rap en nog andere stijlen, een ‘groovend’ eigen repertoire met een goede en leuke dynamiek, anno 2014. Deze verrassende mix, voortkomend uit de diverse muzikale achtergronden van de bandleden, zorgt voor een eigenwijze en herkenbare sound die je pakt en meesleept.

Show garantie!!!

Deze band laat podia op hun grondvesten schudden. Met energieke explosies afgewisseld door relaxte flows zet deze band een solide performance neer. Gegarandeerd een show.

http://www.twelve04.com

https://soundcloud.com/twelve04/retaliation