Showcase 25 juli

Banner the Feel of Woodstock 6e showcase

De voorbereidingen voor : #The_FEEL_of_WOODSTOCK zijn in volle gang en het worden weer drie fantastische dagen!

Kun je ook niet wachten tot het eindelijk zo ver is ?

Dan ben je van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens de showcase avonden.

www.facebook.com

De zesde showcase avond vindt plaats op Zaterdag 25 Juli 2015 en begint om 20.00 op de prachtige locatie Fort Prins Frederik, Havendijk 16 in Ooltgensplaat.

Op deze avonden krijgen de verschillende artiesten de gelegenheid om zich zelf te presenteren en worden de definitieve selecties gemaakt van bands die tijdens het festival zullen optreden.

Jij krijgt van ons als bezoeker de unieke kans om hierbij aanwezig te zijn en d.m.v. jouw enthousiaste reactie mede te bepalen wie je uiteindelijk gaat zien en horen tijdens TheFeel of Woodstock 2015!

Mis het niet!


Line-up:

Phoenix Lights

phoenixlights3

phoenixlights1

Phoenix Lights is als een art rock duo (Sandra ‘Spaceflower’ Zovko & Laurens Voois) begonnen in Den Haag in September 2013.

Een jaar later brengen ze zelfstandig hun demo uit. In 2014 stonden ze op verschillende grote en kleine podia, en traden ze op bij verscheidene huiskamerconcerten. Het jaar sloten ze af met een optreden bij State X New Forms festival in Paard van Troje. Begin 2015 sluit drummer Richie Struck zich aan bij de duo.

De muziek van Phoenix Lights kan het beste beschreven worden als progressive rock met psychedelische elementen. Elke compositie is een verhaal aan zich, en toch verbonden met de volgende, via een onzichtbare rode draad

www.phoenixlights.nl


 

The Dead Flowers

THEDEADFLOWERS1

THEDEADFLOWERSLOGO

THEDEADFLOWERS2

 

 

 

Een zinnenprikkelende tribute aan de allergrootste rockband allertijden THE ROLLING STONES. Deze vijf gasten flikken het!

Tot de tanden gewapendmet een karrevracht vol repetoire uit alle decennia trekken The Dead Flowers door het hele land (en ook daarbuiten).

Retestrakke drums, ronkende bas, geniale pianomelodieën en Telecasters in alle denkbare stemmingen zorgen voor een waar, o zo herkenbaar authentiek Stones geluid.

Nee, geen opschmuck, geen pedante danspasjes, geen pruikenwerk. Maar wel een eerlijk, rauw en puur eerbetoon.

What you see is what you get, what you hear is what it’s all about!

http://mikestarchild.wix.com/deadflowers


 

Kinda Broke

kindabrokelogo kindabroke2 kindabroke

Is een hardrock punk band afkomstig uit regio Goerree Overflakke en Rotterdam,

bestaande uit 4 leden:

Remco Grinwis – Gitaar/Zang

Tristan van Leth – Drum

Kim Bernds – Gitaar/Zang

Didrik Dirk Jansen – Bas

Kinda Broke is gestart in 2014, nadat de vorige band uit elkaar viel. 3 van destijds huidige leden zijn daarna verder gegaan onder deze nieuwe naam. Nadat Jeroen Heemskerk (bassist) door persoonlijke redenen ons moest verlaten, is Didrik Dirk Jansen ons met zijn bas-skills komen versterken. En staan we weer helemaal klaar voor aankomende gigs.

Hoe we op de naam zijn gekomen? Dat is eigenlijk best simpel, gezien deze gebaseerd is op onze financiele situaties wink emoticon.

http://kindabroke.webs.com/
https://www.facebook.com/KindaBroke?fref=ts


Fill in the Blanks

fillintheblanks1FILLINTHEBLANKSLOGO

Fill in the Blanks is een achtkoppige band met achtergronden in Hiphop, Rock, Funk, Jazz en Soul. Zij maken Nederlandstalige, poppy muziek met een flinke scheut funky beats en een rockrandje.

Hiervan gaat zelfs de meest verstokte hokjesgeest spontaan van buiten de lijnen dansen. Hun eerste EP ‘Maak je….’ is sinds januari uit en te beluisteren via Spotify, Soundcloud en Deezer.

Ze staan te trappelen om hun muziek live te laten horen op een podium bij jou in de buurt!

Dansen jullie met ze mee!

http://www.fitb.nl/index-desktop.html#
https://www.facebook.com/fillintheblanks033/timeline