Showcase 27 juni

De voorbereidingen voor : #The_FEEL_of_WOODSTOCK zijn in volle gang en het worden weer drie fantastische dagen!

Kun je ook niet wachten tot het eindelijk zo ver is ?

Dan ben je van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens de showcase avonden.

www.facebook.com

De vijfde showcase avond vindt plaats op Zaterdag 27 juni 2015 en begint om 20.00 op de prachtige locatie Fort Prins Frederik, Havendijk 16 in Ooltgensplaat.

Op deze avonden krijgen de verschillende artiesten de gelegenheid om zich zelf te presenteren en worden de definitieve selecties gemaakt van bands die tijdens het festival zullen optreden.

Jij krijgt van ons als bezoeker de unieke kans om hierbij aanwezig te zijn en d.m.v. jouw enthousiaste reactie mede te bepalen wie je uiteindelijk gaat zien en horen tijdens The Feel of Woodstock 2015!

Mis het niet!HIGGINSBAND

Afgelopen weekend hebben we weer kunnen genieten van o.a. Amado, Endless Wire en Higgins die met hun prachtige teksten en spetterende optreden The FEEL lieten horen en zien.

ENDLESSWIRDEBAND

Vanaf deze week gaan we iedere dag minimaal 1 band aankondigen die je gaat horen en zien tijdens The FEEL of Woodstock op 28, 29 en 30 Augustus.

AMADOSINGSONGWRITER

In Juli hebben we nog 2 voorspeel avonden om bands die op de eerdere avonden niet aanwezig konden zijn nog een kans te geven om er in Augustus bij te zijn.  Deze avonden gaan plaatsvinden op Zaterdag 25 Juli en Zondag 26 Juli tijdens het BE Summer of LOVE weekend!

https://www.facebook.com/events/108025732870268/

 

 

aankondiging 1ste band

Line-up:

Higgins

higginslogo

higgins1Higgins komt uit Vleuten, Rotterdam eo en is gestart in 2013 met het samen brengen van 4 zeer geroutineerde muzikanten die elk hun sporen al aardig verdiend hebben.

Hun talent en passie ligt in de moderne blues/rock en men heeft de kwaliteit en sound van de band al op een aantal leuke podia te horen kunnen brengen.

De achtergrond van de muzikanten Gideon Fatbinan (zang), Maurice van Wijk (Gitaar), Angelo Franzen (bas) en Pat de Wolf (drums) varieert van grotere festivals in binnen -en buitenland, kleinere en grotere zalen, Paradiso, kinkFM, aangemerkt als aanstormend talent in de MusicMaker, sessiewerk, positieve kritieken op eigen werk, maar vooral ook met het duidelijke bewustzijn dat je op elk optreden weer energie en overtuiging en kwaliteit moet brengen.

“Let’s take the audience on a night out and face the blues!”

http://www.higginsblues.nl/

higgins3Invloeden:

Stevie Ray Vaughan

Joe Bonamassa

John Mayer

Eric Clapton

Jimi Hendrix

Doyle Bramhall 2nd

BB King

and many many others …..

 Endless Wire

EndlessWirelogo 

EndlessWireEndless Wire is een  eigenwijze rockband uit Limburg en Brabant met passie voor muziek en het schrijven van eigen songs. De band bestond al in de 90-jaren en is in 2010 opnieuw opgericht door Frans Langen en Frans Engelen.

 

Endless Wire speelde in de nieuwe bezetting o.a. in de Pol in Uden en op de Ossefeesten in Maasbree en op vrijdag 12 juni maakte ze op het podium onveilig bij de ingang van Pinkpop 2015 .

Muziek is een Passie voor de bandleden en als een eindeloze rode draad door het leven, dit is terug te vinden in de bandnaam en het logo.

Ervaren rockers die graag op de planken staan met als doel plezier maken en optredens verzorgen die staan als een huis. Kortom een echte live band die de voegen laat kraken!

 

endlesswire1De sound van Endless Wire ligt tussen die van bands als REM, Tom Petty, Bruce Springsteen, John Hiatt en Neil Young. De eigenzinnige composities van zanger en gitarist Frans Langen laten een combinatie van Americana en Southern Rock horen. De songs zijn kort en krachtig, bouwen snel op tot het refrein en hebben een kop en staart. De rest van de bandleden componeren hun eigen partijen en samen geven ze de songs een energieke eigenwijze Rock sound. De songs worden in eigen beheer opgenomen en geproduceerd.

 

Bandleden:

Frans Langen

Boudewijn Schleijpens

Frank Engelen

Gert-Jan Broere

www.endless-wire.nl

Amado

Amadologo

Amado is een sing en songwriter.

amado2In 2012 is hij afgestudeerd aan de Herman Brood Academy in Zang. De afgelopen vier jaar heeft hij in vier verschillende bands gezeten waarmee hij te zien en te horen was  in Nederland en Belgie.

Sinds vorig jaar is hij verder gegaan als sing en songwriter dit restulteerde in een eigen geschreven en gecomponeerde album Falling from the Sky.  Zijn muziek wordt nog weleens vergeleken met Ellliott Smith en Nick Drake.

amadobwMet zijn act Falling from the Sky is hij deze zomer al verschillende malen in amsterdam te zien geweest en vele andere festivals door het land.