Showcase 29 mei

#The_FEEL_of_WOODSTOCK

wsc3

De voorbereidingen voor : #The_FEEL_of_WOODSTOCK zijn in volle gang en het worden weer drie fantastische dagen!

 Kun je ook niet wachten tot het eindelijk zo ver is ?

 Dan ben je van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens de showcase avonden.

 De derde showcase avond vindt plaats op Vrijdag 29 Mei 2015 en begint om

20.00 op de prachtige locatie Fort Prins Frederik, Havendijk 16 in Ooltgensplaat.

 Op deze avonden krijgen de verschillende artiesten de gelegenheid om zich zelf te presenteren en worden de definitieve selecties gemaakt van bands die tijdens het festival zullen optreden.

 Jij krijgt van ons als bezoeker de unieke kans om hierbij aanwezig te zijn en d.m.v. jouw enthousiaste reactie mede te bepalen wie je uiteindelijk gaat zien en horen tijdens The Feel of Woodstock 2015!

 Kijk snel voor meer informatie www.fortprinsfrederik.nl en Mis het Niet!

Line-up:

Silver Pockets Fullsilverpocketslogo

In Augustus 2014 besloten Gitaristen Erwin Mossel en Edwin Dortland zich aan te sluiten bij Basist Freerk van Oudheusden en Drummer Fred Langhorst en zo ontstond de band Silver Pockets Full.

Na jarenlang verschillende optreden te hebben gedaan in verschillende formaties besloot het viettal die ervaring en inspiratie om te zetten in eigen nummers.

silverpockets1

Wat begon als akoestische concepten leidde al snel tot volledige werken en prachtige muziek. Toen in April 2015 keyboard speler Erik van der Vlis zich bij de band voegde was de band compleet.

Aanstekelijke nummers met full vocal harmonies was hun insteek.

silverpockets3Beïnvloed door bands als The Jayhawks, Black Crowes, Turin Brakes, Allman Brothers, Grateful Dead, Bruce Springsteen en CSNY brengt Silver Pockets Full deze jaren zeventig muziek terug naar muziek van NU!

Ze combineren hierbij nieuwe richtingen in Americana, Rock en Soul en brengen een fris en uniek geluid die je niet mag missen!

 http://silverpocketsfull.nl/ https://www.facebook.com/silverpocketsfull?fref=ts

Grazy MamagrazymammalogEnkele jaren geleden besloten bassist Jaap van Duijn en gitarist James Hielckert een band te starten om hun liefde en passie voor muziek uit te dragen .

De ruime ervaring en de brede smaak van de bandleden staat garant voor een energieke mix van krachtige en dansbare klanken.

Na een korte break start Crazy Mama in 2014 met een nieuwe samenstelling en zijn ze terug van weggeweest. Nu nog puurder en rauwer dan ooit.grazzymamma3

Funk, Jazz, Blues, Soul en Rock… alles komt samen in de geheel ‘eigenwijze’ sound van Crazy Mama. De leden van de band laten zich leiden door de muziek en emotie en brengen dit gevoel ook over aan het publiek.

 

De vijf ervaren muzikanten van Crazy Mama delen allen dezelfde filosofie:Naar muziek moet je niet alleen luisteren… Je moet het ook voelen!

https://www.facebook.com/pages/CRAZY-MAMA-PAGE/1387287328252464?fref=ts

CRAZY MAMA BESTAAT UIT:

Metha Passa

Leadzangeres

James Hielckert

Gitaristgrazymamma2

Jaap Van Duijn

Bassist

Nawien Oedit Doebé

Drummer

Marko van der Beek

Toetsenist

 

Jumping Jacksjumpingjacks

Thomas en Lex kennen elkaar nu al bijna 6 jaar, sinds de basisschool zijn ze samen bezig met muziek. en na een aantal bandjes en bezettingen, gaan ze nu met z’n tweeën spelen in de Jumpin’ Jacks.

JUMPINGJACKS1Ze zijn erg op elkaar ingespeeld, en hebben dezelfde mening. een mix van blues met garagerock en psychedelische invloeden maken dat dit duo een unieke sound heeft.jumpingjacks2

En omdat ze zo goed op elkaar ingespeeld zijn, durven ze risico’s te nemen op
het podium, waar door geen optreden hetzelfde zal zijn en er een spanning ontstaat die uw oren zal prikkelen

https://www.facebook.com/dejumpinjacks?fref=ts

Hollow Familiarlogohollowfamiliar

 

Hollow Familiar is de nieuwe Stoner/Doommetal Band die bestaat uit Bryan Noteboom, Dennis van de Bunder, Jeroen Hillebrand & Eugéne Blommaert.

Ontstaan in de winter van 2013 begonnen ze met oefenen in maart 2014.

hollowfamiliar

Hun Muziek omvat heftige riffs met opliftende breakdowns en verpletterende solo’s. Het geluid wat ze produceren zal als een bulldozer over je heen donderen en je meetrekken in de emoties van de teksten.

hollowfamiliar4 Met een gecombineerde stage ervaring van ruim 5 jaar weet deze band hoe ze een performance neer moeten
zetten. Waarbij ze niet alleen zichzelf laten meevoeren in de muziek die ze ten gehore brengen maar ook het publiek meenemen in deze beleving van geluid, improvisaties en emoties.

Dus bereid je voor als je deze band live komt zien en geniet van deze unieke ervaring.

http://www.hollowfamiliar.com/ https://www.facebook.com/hollowfamiliardoom?fref=ts

Mutt Dog Countymuttdogcountylogo1

Scheurende guitar-riffs; geile solo’s en solid rhythms.


De vijf heren van Mutt Dog County ademen Rock ‘n Roll en weten het over te brengen. In hun muziek zijn invloeden van Guns ‘n Roses en Whitesnake terug te horen, met een ondertoon diepgeworteld in de blues.

MuttdogCountyDe hondjes spelen hard, snel en vals en laten niemand ongeroerd.

Rock ‘n Roll All Out!

muttdogcounty1

 

muttdogcounty.com/index.html

https://www.facebook.com/MuttDogCounty?fref=ts