Yo Ho Yo Ho a pirate’s life for me!

Yo Ho Yo Ho a pirate’s life for me!

Banner Piraten-1

Op Zaterdag 6 Juni 2015 verzorgt K.C.H. Promotie een piratenfeest in The Lounge ’t Fort, Havendijk 16 – Ooltgensplaat. Dan gaan de deuren vanaf

13.00 open voor alle piraten, boekaniers en vrijbuiters uit de verre omgeving.

In de middag zullen er voor de kids vanaf 13.00 – 17.00 leuke workshops te doen zijn die natuurlijk helemaal in het teken staan van de piraterij. De prachtige omgeving van deze bijzonder locatie maken het geheel nog eens extra spannend en avontuurlijk en garanderen een fantastische middag voor jong en oud.

 Bunkeren als een Piraat!

Ook piraten krijgen honger en er zal tijdens deze dag dan ook een heerlijke piratenmaaltijd verzorgt worden door The Lounge ’t Fort.

Reserveren kan via: http://www.theloungehetfort.eu/ of via deniseroggeband@gmail.com

Vanaf 20.00 – 02.00 sluiten we de piratendag af in The Lounge ’t Fort met een gezellig feest voor de volwassen piraten. In gepaste sfeer kunnen de piratenliederen uit volle borst mee worden gezongen en gedanst en kun je genieten van een hapje en drankje aan de bar.

Laat je inspireren door de beruchte piraten van weleer zoals Kapitein Blackbeard, Anne Bonney en Mary Read of door fictieve personages zoals Jack Sparrow, Will Turner en Elisabeth Swann uit de Pirates of the Carbibean en Mis het niet!

PiratenParcoursKids

Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht…Er zal een Piraten-Parcours zijn met allerlei leuke en spannende opdrachten. Wat te denken van een Slippery Deck, glibberen en glijden…Neem wel droge kleren mee, want net als op zee, kan het zo maar zijn dat je nat wordt.

Groene Zeep Glijbaan

 

Tijdens het feest zal het er ook heet aan toe gaan. Onze Vuurspuwer Herman Vree zal ons verrassen met zijn verbazingwekkende vuurspuwkunsten! Dat wil je niet missen…

Vuurspuwen Herman

Banner Piraten-1Kijk voor meer info over de verschillende activiteiten en thema feesten

op: www.fortprinsfrederik.nl